Haldorado - Tornado Activator Spray 30ml - Sipi 2 (portocale + scortisoara)

    Review (0)
    18,00 lei
    cu TVA48 ore
    Ultimele produse in stoc

    Spray de atractie din gama Tornado. 

    Cantitate :

    Ultima data cand acest produs a fost adaugat in cos: 2023-02-13

    • Plata online cu cardul - Sigur si Rapid
    • Livrare in 24 maxim 48 de ore!

    Spray-ul Activator TORNADO este disponibil în aceleași arome și culori ca și momelile TORNADO, care pot fi folosite pentru a transforma orice momeală, fie că este vorba de pelete, boilies sau porumb, într-o momeala izbitoare și de dorit. Această aromă se lipește de momeală, iar când ajunge în apă formează un „fum” continuu, spectaculos, în timp ce din ea curg intens. Poate fi folosit și pentru a aroma nada din method-ul nostru. Nu contează dacă l-am umplut cu furaje/pelete aromate sau naturale, dacă îl stropim pe acesta, va fi cel dominant! Spre deosebire de aromele tradiționale, chiar și cu utilizare continuă, acest lucru nu va fi „prea mult” pentru pești, nu se vor sătura de el și nu vor lăsa locul de pescuit. Mai mult, experiența arată că pescuitul se accelerează, timpul de mușcătură este scurtat și din ce în ce mai mulți pești ( (în principal crapi) se adună lângă coșul aruncat în aromă. Motivul principal pentru aceasta este că conține, de asemenea, aditivi care stimulează apetitul și aminoacizi. Prin urmare, este foarte recomandat, chiar și pentru utilizare in conditii competitive!
    Eficient in orice perioada a anului, functioneaza rapid si eficient chiar si in cele mai reci ape!
    ATENŢIE! Unele arome ies în evidență nu numai prin gustul și aroma lor izbitoare, ci și prin capacitatea lor puternică de culorare. 
    TORNADO Activator Spray este disponibil în toate aromele TORNADO : căpșuni dulci, cascaval, N-butiric și ananas, turtă dulce, mango, usturoi și migdale, punch și mentă, calmar și piersici, Sipi 1, Sipi 2

    Haldorado
    HD23408
    2 Produse

    Referinte specifice

    No customer reviews for the moment.

    Write your review
    Haldorado - Tornado Activator Spray 30ml - Sipi 2 (portocale + scortisoara)

    16 alte produse in aceeasi categorie:

    Haldorado - Tornado Activator Spray 30ml - Sipi 2 (portocale + scortisoara)

    18,00 lei
    cu TVA48 ore