Haldorado - Crema de maini

    Review (0)
    67,00 lei
    cu TVA
    La Comanda

    Crema de protectie pentru piele. 

    Cantitate :
    • Plata online cu cardul - Sigur si Rapid
    • Livrare in 24 maxim 48 de ore!

    Pescarii de multe ori constată că mâinile lor umede și lipicioase sunt duse de vânt, care se usucă și poate chiar crăpa. Există multe tipuri de creme de mâini excelente disponibile pe piață, dar cu cele mai multe dintre ele, dacă o aplici pe mâini în timp ce pescuiești, probabil că nu vei mai prinde pește după aceea... Ingredientele lor pur și simplu sperie peștele.

    Cu toate acestea, ingredientele (în principal naturale) ale Cremei de mâini HALDORÁDÓ Fishing Care nu sperie peștele, așa că poate fi folosită în timpul pescuitului, dar este foarte recomandată după pescuit!

    Bazat pe o formulă bazată pe dezvoltarea creativă, susține mâinile iritate expuse problemelor de zi cu zi. Absorbit rapid, calmează, hidratează și hrănește mâinile noastre, formând în același timp un strat de peliculă subțire și oferind protecție pentru restul zilei. Restabilește echilibrul hidro-lipidic al pielii. Utilizarea regulată oferă pielii o senzație moale și catifelată.

    Mod de utilizare: distribuiți o cantitate de mărimea unei pompe, întindeți-o ușor pe mâini, apoi lăsați-o să se absoarbă, efectul vorbește de la sine! Și poți continua pescuitul!

    Haldorado
    HD25235

    Referinte specifice

    No customer reviews for the moment.

    Write your review
    Haldorado - Crema de maini

    16 alte produse in aceeasi categorie:

    Haldorado - Crema de maini

    67,00 lei
    cu TVA