Podium alături de echipa Etta Fishing - de Gabi Chertite

Podium alături de echipa Etta Fishing - de Gabi Chertite

       În perioada 7-9 Mai 2021 am avut ocazia de a participa la cupa „Dedefish" organizată la balta „Fish Zone". Împreună cu partenerul meu Tomi Butuza am reușit sa ocupăm prima poziție a podiumului, locul 1 general cu un total de 307 kilograme de pește.



Strategie și momeli


Fiind un concurs de cantitate am hotărât sa pescuim cu pungi PVA, renumitele „bag-uri", deoarece orice tip de momitoare au fost interzise.

Am dorit sa avem o nada cât mai calitativa în pungile solubile așa că am ales să pescuim cu peleți cât mai bogați în valori nutritive, cu un nivel proteic cat mai ridicat. Aici ne-au ajutat noii peleți produși de Haldorado din gama „4S Pellet", noi am folosit varianta de primăvară sau „Spring" care i-am combinat cu peleții de la Top Mix din gama „Dynamic Box" cu aromă de Halibut.

Peștii au început să-și facă prezența imediat după începutul concursului datorită năzii de calitate, momeala de cârlig câștigătoare a fost critic echilibrată, Ringers Slim de 10mm, pernițele de culoare portocalie cu aromă de ciocolată.





Doresc să îi mulțumesc echipei mele, Etta Fishing, pentru susținerea acordată, de asemenea vreau să le mulțumesc și de nadă de calitate care și-a spus cuvântul dar și de restul accesoriilor folosite în timpul competiție.

    Leave a Reply