Mulineta Team Feeder Pro Method Feeder 5000

Mulineta Team Feeder Pro Method Feeder 5000

Team Feeder By Dome Pro Method Feeder este o mulineta dedicata pescuitului la feeder. Corpul acesteia este confectionat din grafit, avand o rezistenta exceptionala in drill. Este dotata cu un sistem de franare frontal, acesta fiind extrem de precis. Cei 8 (7+1) rulmenti sunt pozitionati strategic in mecanismul mulinetei, pentru a asigura un rulaj cat mai fin. Manivela confectionata din aluminiu este dotata cu un knob soft touch, placut la atingere, ce ii confera pescarului un driil mult mai confortabil.
Team Feeder By Dome Pro Method Feeder iese in evidenta prin designul unic si prin performantele uimitoare in drill, oferidu-va lanseuri foarte precise la distante apreciabile. Este prevazuta cu un tambur long cast ce ii confera mulinetei o eliberare a firului cat mai buna, eliminand atat rasucirea, cat si incurcarea acestuia. Angrenajele acesteia sunt foarte bine echilibrate, impiedicand aparitia vibratiilor in timpul recuperarii.
Team Feeder By Dome Pro Method Feeder este o mulineta ce nu va dezamagii impatimitii pescuitului stationar, facand fata chiar si celor mai dificili pesti.

Lansate oficial in cadrul targului de pescuit Pontyshow 2018 din Budapesta noile mulinete By Döme vin sa completeze gama actuala. Mulinetele FineCarp respectiv Pro Method sunt identice din punct de vedere tehnologic. Cea mai mare diferență este dată de culoarea acestora, respectiv de configurația tamburului. Fine Carp e o mulinetă sobră, cu un design solid, cu înscripții minimaliste. Culoarea complementară a acestuia este albastrul. În comparație cu acesta mulineta Pro Method a primit un colorit alb perlat, cu accesorii de culoare neagră și argintie. Fiecare mulineta este dedicata lansetelor din gama By Döme

Nr. rulmenti: 7+1

  • Material corp: Graphite-Hybrid Body

  • Raport de recuperare: 4,6:1

  • Greutate: 300 g

  • Material tambur: aluminiu

  • Tambur de rezerva: nu

  • Dimensiune tambur: 0,20 mm / 280 m

https://www.magazin-ettafishing.ro/mulinete-feeder/1726-haldorado-mulineta-by-dome-team-feeder-pro-method-feeder-500071rulmenti.html

    Leave a Reply