Haldorado - Tornado Pop Up XL 15mm 30g - Sipi 2

    Review (0)
    21,00 lei
    cu TVA48 ore
    In stoc

    Pop up de 15mm in forma de cuib de viespe cu flotabilitate ridicata disponibil in diferite arome.

    Cantitate :
    • Plata online cu cardul - Sigur si Rapid
    • Livrare in 24 maxim 48 de ore!

    TORNADO Pop Up XL
    este o momeală cu formă specială, extrem de atractivă, plutitoare, care își poate păstra forma și flotabilitatea în apă zile întregi, degajând în același timp gustul și aroma atractivă.
    In ceea ce privește dimensiunea, este de 15 mm . experiența a arătat că această dimensiune este necesară, pentru a se potrivi perfect cu proprietățile menționate mai sus.
    De mentionat si faptul ca textura momelilor Pop Up XL este semnificativ mai solida decat cea a momelilor TORNADO Wafter, acest tip nu se inmoaie deloc, suprafata sa nu devine gelatinoasa. Datorită acestor proprietăți, aceasta este o momeală perfectă pentru peștii mari, putând fi folosită cu succes pentru pescuitul așteptat, selectiv, unde scopul nu este creșterea cantității, ci a mărimii! Recomandat în special pentru pescuitul selectiv la crap mare și la amur!

    Această linie de produse este vândută în aceleași arome ca și versiunea wafter: căpșuni dulci, cascaval, N-butiric și ananas, turtă dulce, mango, usturoi și migdale, punch și mentă, calmar și piersici, precum și Sipi1 și Sipi2

    TORNADO Pop Up XL - Sipi1 și Sipi2
    Multe solicitări au fost făcute de dragii noștri clienți în Noul An, conform cărora aceștia ar dori să încerce momelile cu aromă Sipi 1 și 2 și la dimensiuni mai mari . Nu am întârziat, iar din 2023 întreaga gamă TORNADO va fi acum completată cu versiuni ale aromelor de momeală Top 2022! Sipi 1 este cu aromă de lămâie-mentă și culoare galben + alb , în ​​timp ce Sipi 2 este cu aromă de portocală-scorțișoară portocaliu + alb.

    Haldorado
    HD23460
    3 Produse

    Referinte specifice

    No customer reviews for the moment.

    Write your review
    Haldorado - Tornado Pop Up XL 15mm 30g - Sipi 2

    16 alte produse in aceeasi categorie:

    Haldorado - Tornado Pop Up XL 15mm 30g - Sipi 2

    21,00 lei
    cu TVA48 ore