Haldorado - Legend Pellet Pop Up 12, 16mm 50g - Kiwi

    Review (0)
    39,00 lei
    cu TVA48 ore
    In stoc

    Pop up-uri de flotabilitate ridicata din gama Legend. 

    Cantitate :

    Ultima data cand acest produs a fost adaugat in cos: 2023-02-25

    • Plata online cu cardul - Sigur si Rapid
    • Livrare in 24 maxim 48 de ore!

    Cine ar fi crezut că aceste momeli sunt pe piață de mai bine de 10 ani și se bucură în continuare de succes și popularitate neîntreruptă până în prezent. În zilele noastre, este deja un miracol dacă o momeala supraviețuiește atât de mult timp în această lume în schimbare extrem de rapidă și este absolut un miracol dacă cererea pentru ea crește în fiecare an! 
    Ne-am gândit mult dacă este permis să „rănim” aceste momeli legendare sau să le facem vreo modificare? În final, am ajuns la o decizie curajoasă, pentru că chiar și lucrurile bune pot fi făcute și mai bine, în acest caz și mai atrăgătoare. ! Am creat un sistem uniform, ușor de înțeles și transparent, în care numele în sine clarifică modul în care se comportă momeala. Și, ca denumire colectivă, nu am fi putut da un nume mai potrivit pentru momelile vechi / noi, cum ar fi LEGEND PELLET
    Pe langa aromele obisnuite, bine dovedite si captivante, pe paleta au aparut si NOI Arome, CULORI si COMBINARI , merita sa le examinam cu atentie. Pentru pescuitul modern de crap cu feeder , momelile pop up (plutitoare) , wafter (plutitoare moderat) și sinking (se scufundă) sunt toate indispensabile, așa că acum legendarele momeli Haldorádó sunt disponibile în toate cele trei versiuni!

    Arome disponibile: Ananas Dulce, Ficat Brutal, Crap apa calda, Miere Pálinka, capsuna, Usturoi Pește, Chili Squid, Ciocolată Portocală, Kiwi (New Flavor), Spicy Krill (New Flavor)

    Haldorado
    HD23958
    5 Produse

    Referinte specifice

    No customer reviews for the moment.

    Write your review
    Haldorado - Legend Pellet Pop Up 12, 16mm 50g - Kiwi

    16 alte produse in aceeasi categorie:

    Haldorado - Legend Pellet Pop Up 12, 16mm 50g - Kiwi

    39,00 lei
    cu TVA48 ore