• Nou

Haldorado - Record Carp Stick Mix - FermentX 0.8Kg

Review (0)
22,00 lei
cu TVA
In stoc

Nada recomandata la pescuitul cu materiale PVA, dar si pe momitor in combinatie cu alte nade.

Quantity :
  • Plata online cu cardul - Sigur si Rapid
  • Livrare in 24 maxim 48 de ore!

O noua generatie de nade dedicate pescuitului in care vizam peste de talie mare cum ar fi crapul si amurul dar nu stoatem din calcul celelate speci de taile mare . Au un continut mare de particule grele si putin maricele astfel ele vor ramane pe fundul apei.

Ideală pentru folosirea în materiale PVA, pentru producerea Stick Mix-urilor, dar poate fi folosită şi pentru îmbunătăţirea oricărei nade feeder de peşte mare.

TOP TIPP 1. Umpleţi săculeţii de PVA - evitând adăugarea apei la nadă - formând mici bastonaşe, pe care să-l fixaţi fie pe forfac fie de cârlig şi sunteţi gata de atac!
TOP TIPP 2. Adăugaţi puţin Carp Syrup de aceeaşi aromă ca şi cea a Stick Mixului, după care umpleţi săculeţii PVA cu acest mix. Efectul va fi devastator!
TOP TIPP 3. Adăugaţi-l într-o proporţie de 50-50% la o nadă de feeder pentru peşti mari, iar cu o cantitate suficientă de apă (sau aromă) obţineţi consistenţa optimă pentru a putea fi umplută în momitor. Rezultatul final e o nadă inedită, irezistibilă pentru orice peşte mare!

Haldorado
REC-FX
999999 Produse

Fisa tehnica

Gama Produse
Record Carp Stick Mix

Referinte specifice

No customer reviews for the moment.

Write your review
Haldorado - Record Carp Stick Mix - FermentX 0.8Kg

16 alte produse in aceeasi categorie:

Haldorado - Record Carp Stick Mix - FermentX 0.8Kg

22,00 lei
cu TVA