
O nada special conceputa de catre renumitul pescar maghiar Dome Gabor pentru pescuitul ciprinidelor. HaldoradoHaiducul Unguresc are o culoare maronie si o aroma speciala, combinata, asemanator cu carnati picanti. Cu dezvoltarea acestei nade s-a urmarit de raspunde cerintelor a mai multor pescari care prefera acele locuri salbatice in care pestii sunt intens pescuite si o aroma nutocmai obisnuita poate sa va aduca o captura in plus. In ape reci (sub 16 grade Celsius) se recomanda aditivarea nadei cu Haldorádó CSL Tuning - Haiducul Unguresc, iar pe timp de vara cu Haldorado Aroma Tuning - Haiducul Unguresc. Umectarea sa se faca treptat (maxim 500ml), in mai multe reprize, astfel evitand de a distruge caracteristicile nadei. Cu o jumatate de ora inainte de a incepe pescuitul recomandam sitarea nadei macar o data, pentru a beneficia de norul puternic, ce atrage pestii de la o distanta mare. Aroma: Carnati picanti Culoare: maro deschis Granulatie: Grunjoasa
No customer reviews for the moment.