Haldorado - Tricou maneca scurta UV-Rezistent XXL

  Review (0)
  100,00 lei
  cu TVA
  La Comanda

  Tricou imprimat cu steagul Ungariei, disponibil in doua variante, cu maneca lunga sau scurta.

  Cantitate :
  • Plata online cu cardul - Sigur si Rapid
  • Livrare in 24 maxim 48 de ore!

  Au sosit cele mai noi articole de îmbrăcăminte din gama noastră, care sunt tricouri rezistente la UV, tricouri albe cu logo cu mânecă scurtă și lungă.

  Această piesă de îmbrăcăminte este foarte recomandată pentru o adevărată pecană caldă de vară, dar poate fi o piesă de îmbrăcăminte potrivită și utilă în orice moment al anului. Datorită culorii sale albe și a materialului protejat UV, asigură o protecție adecvată împotriva razelor nocive ale soarelui. În plus, oferă o uzură foarte confortabilă datorită materialului său ușor și uscat rapid, 100% poliester.

  De asemenea, merită menționate emblemele de pe tricou, care oferă un aspect cu adevărat unic și elegant pe malul apei, fie în timpul unei peca simple, fie la o competiție de pescuit. Versiunea cu mânecă lungă avea 6 sigle, în timp ce versiunea cu mânecă scurtă avea 5. Logo-ul Haldorádó se află pe partea din față a mânecii lungi, o inscripție Ungaria în partea de jos și o imprimare cu pensule de cerneală roșie și verde care reflectă culorile maghiare, o stemă maghiară pe degetul drept și inscripția Feeder Team pe degetul stâng.

  Pe scurt: îmbrăcăminte ușoară, utilă și în același timp de designer, alegerea perfectă atât pentru pescuit, cât și pentru îmbrăcăminte de stradă!

  Haldorado
  PA438WH-XXL

  Fisa tehnica

  Gama Produse
  Tricou polo

  Referinte specifice

  No customer reviews for the moment.

  Write your review
  Haldorado - Tricou maneca scurta UV-Rezistent  XXL

  16 alte produse in aceeasi categorie:

  Haldorado - Tricou maneca scurta UV-Rezistent XXL

  100,00 lei
  cu TVA