Despre noi

Platforma “Magazin Etta Fishing” va pune la dispozitie produse pentru toate stilurile de pescuit.
Infiintat inca din 2001, magazinul nostru punea la dispozitie o gama redusa de produse doar pe plan local in magazinul fizic din Baia Mare. In anii ce au urmat am reusit sa ne dezvoltam optand la un spatiu mult mai mare si o gama mai variata de produse. Incepand cu anul 2004 am inceput sa distribuim marfa importata direct de la producatori si altor magazine, majoritatea dintre producatori fiind din Ungaria, in momentul de fata avand un spatiu de depozitare de 1000mp si colaborand cu peste 500 de magazine de pe teritoriul tarii.
Avand propia flota de distributie atat pentru magazine cat si pentru persoane fizice va oferim produse de o calitate ridicata de la multe brand-uri renumite printre pescari: Haldorado, Ringers, Aqua Garant, Timar, Top Mix, Cukk , Proffesional , Techno,Horvath, Deaky, etc. acestea fiind disponibile si in magazinul fizic din Baia Mare situat pe bulevardul Traian numarul 30/6.
Colegii din colectivul nostru sunt mereu deschisi sa va ajute cu sfaturi referitoare la paleta noastra de produse, nu ezitati sa ne contactati pentru a cere ajutor sau sfaturi referitor la partidele dumneavoastra de pescuit.

Va multumim ca ne-ati vizitat platforma si va dorim fir intins
!