Magazin-Ettafishing News

Team Feeder By Dome Pro Method Feeder este o mulineta dedicata pescuitului la feeder. Corpul acesteia este confectionat din grafit, avand o rezistenta exceptionala in drill.
Sfârşitul de iarnă și începutul de primăvară sunt perioadele mele favorite pentru a merge la pescuit la crap. Odată cu mărirea zilei și micșorarea nopții, pare că întreaga natură simte că a venit momentul sa-și schimbe obiceiurile. Încet-încet totul revine la viață.
Modelul ce se afla in constanta dezvoltare si testare de la popularul Master Carp LCS, a trecut prin mainile multor pescari, pentru a evolua in forma Master Carp LCS PRO, ulterior atingand perfectiunea tehnologica cu utlimul reprezentant de onoare. Realizata cu ajutorul celor mai inovatoare tehnologii din domeniu, Master Carp Pro este regandita pentru a pune in mainile pasionatilor de stationar un echipament puternic,capabil, durabil si inzestrat cu un rulaj de exceptie, extrem de fin.
În perioada 7-9 Mai 2021 am avut ocazia de a participa la cupa „Dedefish" organizată la balta „Fish Zone". Împreună cu partenerul meu Tomi Butuza am reușit sa ocupăm prima poziție a podiumului, locul 1 general cu un total de 307 kilograme de pește.
Fluo Bon Bon Extrem Pop-up cu diametrul de 14 mm pentru Crapii mari și Amuri, cu care vei avea cu siguranță o partidă de pescuit de neuitat!