Magazin-Ettafishing News

Pasionatii de pescuit stiu ca alegerea corecta a esentelor si a momelelor poate face diferenta dintre o zi reusita pe malul apei si una mai putin memorabila. In lumea pescuitului, acest boilies a devenit un element esential al arsenalului oricarui pescar care vizeaza pesti pretentiosi, cum ar fi crapul sau amurul.
Mulineta carp figter LCS este o mulineta universala dedicata pescuitului de  feeder, carcasa de grafit are o prezentare solida si eleganta, prevazuta cu un angrenaj de calitate superioara.
Pescuitul cu pungi solubile sau pe intelesul altor pescari „Bag-uri” putem spune ca a devenit viral cu o rata de eficienta maxima in pescuitul crapului. Pungile și saculetii solubili sunt cele mai populare accesorii de nadire din familia materialelor PVA.
Dezvoltarea continua si tehnologia de productie moderna si dinamica depasesc limitele, iar noi ne straduim sa profitam la maximum de oportunitatile pe care le ofera acest lucru, fiind in acelasi timp atenti la nevoile clientilor si la tendintele moderne. Ca rezultat al acestui proces, suntem mandri sa va prezentam unul dintre cei mai noi membri ai familiei de mulinete By Döme TEAM FEEDER, colectia Power Fighter Pro! Acest model este succesorul imbunatatit al uneia dintre cele mai populare si...
Pop-up-ul este un boilies flotant folosit pentru a oferi crapilor o prezentare foarte vizibilă și foarte atractivă. Utilizat foarte frecvent în pescuitul la crap și ten, pop up ul este o momeală cu rezultate foarte bune și la caras sau în pescuitul la feeder.
Mulinetele Team Feeder Pearl Carp by Döme Gábor au fost concepute special pentru pescarii de feeeder, care apreciaza calitatea. Pearl Carp LCS dispune de materiale de inalta calitate, tambur din aluminiu pentru lansari la distanta, doua clipsuri metalice si baitrunner precis.
Boiliesurile fishmeal au o valoare nutritivă superioară boiliesurilor birdfood. Făinurile de pește oferă crapilor o masă consistentă pe care o elimină rapid. Adesea, am prins crapi ce eliminau boiliesurile cu care s-au hrănit pe salteaua de primire.
Crapul este un peste pasnic ce iubeste cerealele din belsug si in acelasi timp, aromele dulci ori un pic diferite. In perioada verii, trebuie sa fiti foarte atenti cu nada de pescuit atunci cand pescuiti la crap, pentru a crea compozitia perfecta.
Team Feeder By Dome Pro Method Feeder este o mulineta dedicata pescuitului la feeder. Corpul acesteia este confectionat din grafit, avand o rezistenta exceptionala in drill.
Sfârşitul de iarnă și începutul de primăvară sunt perioadele mele favorite pentru a merge la pescuit la crap. Odată cu mărirea zilei și micșorarea nopții, pare că întreaga natură simte că a venit momentul sa-și schimbe obiceiurile. Încet-încet totul revine la viață.
Modelul ce se afla in constanta dezvoltare si testare de la popularul Master Carp LCS, a trecut prin mainile multor pescari, pentru a evolua in forma Master Carp LCS PRO, ulterior atingand perfectiunea tehnologica cu utlimul reprezentant de onoare. Realizata cu ajutorul celor mai inovatoare tehnologii din domeniu, Master Carp Pro este regandita pentru a pune in mainile pasionatilor de stationar un echipament puternic,capabil, durabil si inzestrat cu un rulaj de exceptie, extrem de fin.
În perioada 7-9 Mai 2021 am avut ocazia de a participa la cupa „Dedefish" organizată la balta „Fish Zone". Împreună cu partenerul meu Tomi Butuza am reușit sa ocupăm prima poziție a podiumului, locul 1 general cu un total de 307 kilograme de pește.
Fluo Bon Bon Extrem Pop-up cu diametrul de 14 mm pentru Crapii mari și Amuri, cu care vei avea cu siguranță o partidă de pescuit de neuitat!