Ce este un pop up de pescuit?

Ce este un pop up de pescuit?

După formă - Pop-up-urile sunt comercializate sub două forme: cea clasică, de bilă, și una mai recent apărută din nevoia de a veni cu ceva nou și de a crește șansele să îi păcălim pe mustăcioși, cea sub formă de butoiaș (dumbell)

După diametru – Pop-up-urile de 4-5, 6 și 8 milimetri sunt considerate micro pop-up și sunt ideale pe apă rece, pentru partidele în care peștii se hrănesc apatic sau chiar și pentru crapii mari, extrem de suspicioși. Dimensiunile cel mai des folosite sunt cele de 10, 12 și 14 mm, un compromis între atracție și discreție și ideale pentru prezentarea snowman, deoarece se eliberează cu toate dimensiunile de boilies. Unele monturi specifice au nevoie, însă, de pop-up uri mari care pot fi de 15, 16, 18 și 20 de milimetri sau le putem folosi când ne dorim o prezentare mai extravagantă. Există și pop-up-uri de peste 20 mm, des folosite în Anglia

După consistența culorii – Cele mai des întâlnite pop-up-uri au o compoziție obișnuită de culoare și sunt ideale pentru majoritatea situațiilor de pescuit. Pop-up-urile washed out și cele fluo sunt în directă contradicție, primele încercând să ofere o prezență cameleonică pe substrat, iar celelalte o prezentare care să nu scape neremarcată. Depinde de condițiile partidei pe care dintre acestea le vom folosi.

Despre flotabilitate, nimic de spus. Este caracteristica principală a acestui produs, astfel că toate ar trebui să o întrunească și, la fel de important, să își conserve această proprietate cât mai mult timp în apă.

https://www.magazin-ettafishing.ro/momeli-flotante/2261-ringers-pink-wafter-6mm.html

https://www.magazin-ettafishing.ro/momeli-flotante/2650-ringers-pink-wafter-6mm.html
https://www.magazin-ettafishing.ro/momeli-flotante/2042-ringers-allsorts-match-pop-up-8-10mm.html

    Leave a Reply