Mulineta Team Feeder Pearl Carp 5500

Mulineta Team Feeder Pearl Carp 5500

Mulinetele Team Feeder Pearl Carp by Döme Gábor au fost concepute special pentru pescarii de feeeder, care apreciaza calitatea. Pearl Carp LCS dispune de materiale de inalta calitate, tambur din aluminiu pentru lansari la distanta, doua clipsuri metalice si baitrunner precis.
Carcasa este fabricata din aliaj de grafit+carbon in care gasim 4+1 rulmenti de ultima generatie. Tamburul din aluminiu are o margine special conceputa pentru aruncarile la distanta. Frana se regleaza foarte precis, avand lamele de reglaj, care rezista la solicitari extreme atunci cand sunteti in drill cu un peste puternic. Cei 5 rulmenti sunt plasati strategic pentru a oferi mulinetei un rulaj extrem de lin. Frana frontala este extrem de precisa, facilitand o adaptabilitate crescuta in functie de dificultatea drill-ului. Marginea special conceputa a tamburului faciliteaza lanseuri pe distante apreciabile. Team Feeder Pearl Carp este o mulineta ce prezinta un raport calitate/pret exceptional, dovedindu-si capabilitatile in pescuitul la feeder.

https://www.magazin-ettafishing.ro/mulinete-feeder/1531-mulineta-feeder-by-dome-team-feeder-pearl-carp-5500-rulmenti-41.html

    Leave a Reply