Delphin - Cizme Bronto 40C (48)

    Review (0)
    150,00 lei
    cu TVA
    Stoc epuizat

    Cizme de spuma cu ciorap de material disponibile in diferite marimi.

    • Plata online cu cardul - Sigur si Rapid
    • Livrare in 24 maxim 48 de ore!

    În momentul în care au început să apară primele schiţe ale modelului BRONTO am fost siguri de 3 principii de bază pe care am dorit să construim aceste cizme. Primul a fost funcţionalitatea maximă. Al doilea designul netradiţional care să ţină cont de toate necesităţile utilizatorului şi al treilea rata ridicată a confortului utilizatorului. Contrar faptului, că piaţa este plină cu diferite modele de cizme EVA, pe baza experienţelor noastre pe termen lung am dezvoltat un model care deşi are acelaşi material de bază, dar deja după prima folosire îl veţi percepe drept ceva diametral diferit de celelalte cizme accesibile în mod curent.

    Majoritatea modelelor utilizează materialul convenţional, inclusiv grosimea peretelui acestuia. Motivele sunt mai multe. Mai gros înseamnă şi mai bun şi în privinţa proprietăţilor izolante ale pantofului. Asta veţi aprecia în special iarna. De asemenea am asigurat zona care apără oasele tibiei şi vârful pantofului. 

    Pantoful propriu zis are o modelare uşor mai îngustă, ceea ce cauzează scăpări termice mai reduse pe timpul iernii, dar şi un mers mai plăcut. Nu  trebuie să ne temem de descălţare sau încălţare mai anevoioasă. Ne-am gândit şi la oamenii care se apleacă mai greu spre cizme. Deasupra călcâiului este o proeminenţă, aşa zisul pinten, care permite o rezemare simplă urmată de o descălţare uşoară a cizmei.

     Relieful propriu zis al tălpii este foarte profilat cu proeminenţe foarte pronunţate care asigură o aderenţă perfecta în orice fel de condiţii. În plus, proeminenţele au o structură foarte deasă, ceea ce contribuie la stabilitate şi pe suprafeţele cu gheaţă. Unui ochi atent nu îi scapă, că talpa propriu zisă este compusă din elementele logo-ului nostru.

    De ce tocmai BRONTO? Numele cizmelor l-am denumit, deoarece nu contează faptul, că afară sunt -40 0C, sau dacă mergeţi în pădure, sau la pescuit. Delphin BRONTO este aici pentru a asigura 100% confortul picioarelor dumneavoastră!

    Delphin

    Referinte specifice

    No customer reviews for the moment.

    Write your review
    Delphin - Cizme Bronto 40C (48)

    Delphin - Cizme Bronto 40C (48)

    150,00 lei
    cu TVA