• Nou

Haldorado - Mulineta By Dome Master Long Cast - 6600

Review (0)
540,00 lei
cu TVA48 ore
In stoc

Mulinete cu componente premium disponibile in doua dimensiuni. 

Cantitate :
  • Plata online cu cardul - Sigur si Rapid
  • Livrare in 24 maxim 48 de ore!

Dezvoltarea si modernizarea continua contribuie semnificativ la procesul de realizare al mulinetelor, punand noi baze stilurilor curente de pescuit. Team Feeder By Dome Master Long Cast este o mulineta ce se adreseaza pescuitului stationar la distanta, creata sub atenta indrumare a cunoscutului pescar Dome Gabor. In ceea ce priveste aspectul, aceasta mulineta este caracterizata de un design sofisticat, ce imbina perfect nuantele de negru si rosu.

Finisajul mat prezent pe intreaga suprafata a mulinetei ii ofera un nivel sporit de eleganta, oferindu-i astfel un design extrem de modern. Corpul si rotorul beneficiaza de o constructie solida, ranforsata, extrem de robusta, ce fac ca axul principal sa beneficiaze de o durabilitate sporita. Frana poate fi ajustata extrem de precis, si beneficiaza de un indice sporit de protectie impotriva prafului si umezelii.

O alta imbunatatire adusa este reprezentata de manivela mulinetei. Manivela prezinta ca punct de incheiere un knob de tip T, extrem de ergonomic, ce alaturi de manivela, ofera mulinetei un rulaj senzational. Team Feeder By Dome Master Long Cast reprezinta o mulineta ce se dedica pescuitului la feeder si aduce in prim-plan o serie lunga de imbunatatiri, alaturi de designul rafinat de care dispune.

Haldorado
2534-760
5 Produse

Referinte specifice

No customer reviews for the moment.

Write your review
Haldorado - Mulineta By Dome Master Long Cast - 6600

16 alte produse in aceeasi categorie:

Haldorado - Mulineta By Dome Master Long Cast - 6600

540,00 lei
cu TVA48 ore