FermentX Natural Bait 12, 16mm 120g - Betaina Fermentat

    Review (0)
    22,00 lei
    cu TVA48 ore
    In stoc

    Pelete natural scufundator de 12 si 16mm foarte bogat in valori nutritive, disponibil in 6 arome.

    Cantitate :

    Ultima data cand acest produs a fost adaugat in cos: 2022-08-20

    • Plata online cu cardul - Sigur si Rapid
    • Livrare in 24 maxim 48 de ore!

    Se bazează pe o peletă naturală realizată dintr- un material 100% natural cu o textură cauciucată. Datorită compoziției sale speciale de material, poate absorbi cu ușurință aditiv fermentat bogat în oligoelemente și proteine, aminoacizi adăugați cu precizie, vitamine și minerale. Odată ajuns în apă, începe să funcționeze și scurge treptat lichidul fermentat bogat în atractiv pe o perioadă lungă de timp - ca un far pe care peștii din zonă nu-l vor evita. Noutatea sa constă, de asemenea, în faptul că este insolubilă în apă (poate dura câteva zile acolo), dar este realizată dintr-un material complet natural, nu din cauciuc, nu din plastic! Datorită originii sale naturale, nu este considerat o substanță străină de către pești. 

    12 și 16 mm sunt dimensiunile disponibile. Ambalajul său nu este obișnuit, momelile sunt îmbibate într-o pungă de plastic cu strat dublu îmbibată în lichidul de depozitare. Efectul său selectiv este foarte puternic, ceea ce nu se datorează neapărat dimensiunii sale, ci gustului și caracterului său fermentat. 

    Poate fi folosit de unul singur, cu spin de momeală de 10-15 mm, fire de păr sau opriri rapide, dar este, de asemenea, foarte eficient în combinație cu alte momeli (alune tigrate, porumb, pelete, SpéciCorn Mega). Aceasta ar putea fi o nouă armă secretă pentru crapi si amuri.

    Haldorado
    HD18398
    20 Produse

    Fisa tehnica

    Gama Produse
    FermentX Natural Bait

    Referinte specifice

    No customer reviews for the moment.

    Write your review
    FermentX Natural Bait 12, 16mm 120g - Betaina Fermentat

    16 alte produse in aceeasi categorie:

    FermentX Natural Bait 12, 16mm 120g - Betaina Fermentat

    22,00 lei
    cu TVA48 ore