Haldorado - Pluta fitofag pentru tableta - Intre Ape

    Review (0)
    125,00 lei
    cu TVA48 ore
    In stoc

    Montura pentru pescuitul fitofagului intre ape.

    Cantitate :

    Ultima data cand acest produs a fost adaugat in cos: 2023-05-28

    • Plata online cu cardul - Sigur si Rapid
    • Livrare in 24 maxim 48 de ore!

    Fără îndoială că are loc o revoluție în pescuitul sportiv! Acest lucru se datorează, printre altele, faptului că din ce în ce mai mulți pescari profesioniști arată cât de util să începeți să pescuiți giganții care mănâncă plancton. Un membru pilon al echipei Haldorádó , Gábor Sipos, se ocupă și el foarte mult cu tehnica de a prinde acest pește special, dar invaziv. Încercările, ideile și observațiile sale continue sunt întruchipate în produse care pot ajuta pe oricine să devină rapid un pescar de succes!

    Montura cu tabletă plutitoare - suprafață

    - o montura plutitoare puternică, rezistentă, dezvoltată pentru pescuitul intenționat de fitofag, un mijloc de a prinde peștii care înoată lângă suprafața apei.
    Ghid de utilizare:

    • Punerea în folosință a plutei este foarte simplă, trebuie doar să legați linia principală în pivotul din partea de sus și apoi să deșurubați șurubul de blocare din partea inferioară a tijei de oțel . Acest lucru face posibilă plasarea tabletei pe tija de oțel . Dacă se face acest lucru, înșurubați șurubul la loc.
    • Este recomandabil să puneți un puf techno pe cârlige , făcându-le astfel mai ușoare. Acestea ar trebui să fie doar suficient de mari pentru a face cârligele „fără greutate”, dar în niciun caz nu trebuie să fie ridicate din lateralul coșului.
    • Plutitorul este echipat cu 2 cârlige , dar acest lucru nu este permis în toate zonele de apă, vă rugăm să verificați reglementările locale înainte de a pescui!
    • Folosirea plutei necesită precauție extremă datorită celor 2 cârlige cu vârf de ac, pentru a nu ne prinde în mâini. Copiii îl pot folosi numai sub supravegherea unui adult!
    Haldorado
    HD24894
    3 Produse

    Referinte specifice

    No customer reviews for the moment.

    Write your review
    Haldorado - Pluta fitofag pentru tableta - Intre Ape

    12 alte produse in aceeasi categorie:

    Haldorado - Pluta fitofag pentru tableta - Intre Ape

    125,00 lei
    cu TVA48 ore